petek, 18. marec 2011

Izziv - 2 otroški steklenički upanja

Leto se je tako hitro obrnilo in z grozo sem ugotovila, da nisem naredila že nobene stekleničke upanja. Lani sem takle čas s polno paro gnetla, valjala in oblikovala fimo, letos pa me je čas enostavno prehitel. Nenehno imam občutek, da bijem bitko s tem gospodom časom in konstantno mi ga primanjkuje. Kot verjetno večina vam.

Predno pa zvečer dokončno omagam, najdem še čas za en hiter prelet mojih najljubših blogov. In tam sem ga odrila, izziv namreč. Klavdija je tudi letos razpisala izziv " 2 otroški steklenički upanja" in takoj sem vedela, da tukaj ne bom manjkala. Pa ne zaradi nagrade, ampak zaradi tega kar je premaknilo v meni, me spomnilo, da tudi letos naredim kakšno stekleničko upanja.

Za začetek in za izziv najprej dva para otroških... ko narediš otroške, je izdelava ostalih preprosta in enostavna; vsaj zame. Nekaterim npr. samo zapoješ pesmico in že nastajajo prekrasne otroške stekleničke z raznimi živalskimi bitji, seveda tistimi, ki nastopajo v pesmici. Srečo imam, ker takrat ko se delajo stekleničke v dobri družbi, sedim zraven teh čudežnih prstov in se mi zdi, da izdelovanje otroških stekleničk ni več tako težko in naporno :-)

Lizika/mavrica in plešoče zvezdice...
Gosenica in Hello KittyV mislih se sedaj že zbirajo ideje in zagotovo nastane še kakšna.

3 komentarji:

Čarobna hišica pravi ...

Res luštne stekleničke ... tista gosenica, ki kuka izza stekleničke je prav super... pridna ...

Ninsi pravi ...

gosenica je prav kljuti:)

Klavdija pravi ...

Res sem vesela, da si spet zdraven! Stekleničke so čudovite, dodelane in strašno kjut!