nedelja, 19. junij 2011

Sobotni večer

ali kot mu me že od nekdaj rečemo; družabni večer. Standardna zasedba; A. & J. & S. in kadar smo me 3 skupaj je vedno pestro.

Tokrat je bilo poleg dobre hrane in izbrane, ravno prav ohlajene pijače :-) dogovorjeno, da se bo žičkalo.
A. je uletela z eno vrečo žic, ker punca pa ima zalogo :-), nekaj se jih je našlo še pri meni, perlice in ostali dodatki so bili tudi pri roki.

Pa smo začele.
Katera bi imela katero kombinacijo, h kateri srajci, h kateremu laku za nohte... :-)). A. je kvačkala uhane, jaz sem prepletala laks in perlice v nek poletni prstan, J. pa je imela največ dela in težav z zelenim lakom za nohte :-)))
Večer poln smeha, norih pogruntavščin, sklenjenih dogovorov ter seveda obveznih "velikih" planov za prihajajoče dni.

Tole je moj tokratni večerni izkupiček.Nekaj moje žičkarije in dva para od A., kateri sem ta čas v zameno naredila prstan, nisem ga pa poslikala.
Ja vem... ona meni dvoje parov uhanov, jaz pa njej en prstan... ampak vse smo bile presenečene, da kar lep čas traja, da se prepletejo vse luknjice, tako da bo J. odšla na mini počitnice brez svojega zelenega prstana... ga dobi na naslednjem družabnem večeru.
Je bil pa prstan A. všeč, to šteje in meni tudi, tako da sigurno naredim še kakšnega.

Tokrat smo bile zelo pridne,.. ponavadi zvlečemo skup vso mogočo kramo, pa potem od silnega čvekanja, smeha nimamo "časa" kaj skup sestavit, tokrat so bili očitno planeti ravno prav postavljeni oz. vse smo rabile nekaj novih uhanov za poletne dni.


2 komentarja:

xajA pravi ...

Bile ste zelo produktivne, izdelki so lepo uspeli!

Čarobna hišica pravi ...

Ja ... res ste ble produktivne ... in sem vam kar fouš k ste se mele tok fajn ... se prav čuti energija iz tvojega posta ... še veliko tako prijetnih trenutkov vam želim ... ker potem so posledice 2krat zelo koristne ... vas napolnijo z energijo in dobro voljo pa še stranski produkti za naše oči nastanejo ... ;o)