četrtek, 04. november 2010

Dopustniški dolg

Med poletnim dopustom sem se lotila nakitkanja. Lotila že, lotila...ampak na vsakem kosu je ostalo nekaj nedokončanega; zanka tu, zaključek tam, manjkajoča sponka,...

Ta vikend sem pospravljala po delovni mizi in na vrsto je prišel tudi pladenj teh nedokončanih kosov.

Tule so končni izdelki. Končno bi lahko rekla.
Niso nič posebnega, ampak vam jih vseeno pokažem :-)Po dopustih je SSNB d.o.o. :-)) šel tudi malo po nakupih v prav posebno trgovino, po prav posebne reči. Da je vse bilo nujno potrebno, ne rabim omenjati. Torej, poleg raznih perlic, steklenih obeskov, bunk takih in drugačnih, smo vzele tudi lesene kocke in teh ne malo.
Formula je bila idealna; 3 zainteresirane za lesene kocke, 9 različnih barv, vsaka naroči po 3 barve in na koncu naredimo mix.
Tako je po prejetju paketa in dilerskemu večeru, vsaka domov odšla skoraj z dvema kilogramoma lesenih kock.

Lep čas so me gledale, me čakale in mi z mize namigovale, naj jih končno kaj spravim v promet. Pa sem se jih lotila. En večer prijetnega in lahkotnega nizanja in nastale so spodnje zapestnice.Zaloga se je tako pikico zmanjšala, še vedno pa jih je dovolj za še kakšno ponovitev v drugačnem barvnem zaporedju.

2 komentarja:

Maja pravi ...

U, super nakit! Še posebej mi je všeč ogrlica z bunkicami, taka vesela je. Pa tudi ideja z lesenimi kockami na memory žici za zapestnico se mi strašno dopade.

iris pravi ...

tele zapestnice pa izgledajo hudo dobro!!!!!