petek, 29. oktober 2010

Čestitkanje

se nadaljuje... :-))

Kot že rečeno, decembra imam rada čas za druge vesele decembrske aktivnosti. Tisti čarobni čas je namenjen druženju, pohajkovanju po okrašenih mestih, postankov ob kuhančku, ... vse, sam ne za sedenje za mizo :-))

Tako mi ni težko novoletne čestitke izdelovati oktobra. Še dobro da to delam zvečer, da preveč ne pogrešam prave zimske idile :-)

Tole je nova serija novoletnih ...Lahko pa rečem, da pride sigurno še kakšna, kajti naredila sem si oh-ho-ho lepo zalogo kartončkov. :-))
Ponavadi oz. do sedaj sem te predloge vedno kupovala že narezane. Ker sem zadnje dni imela precej težav pri iskanju določenih barv, velikosti in je beseda dala besedo, se je SSNB d.o.o :-))) odločil, da gremo v razrez.

Vse štiri smo nakupile šeleshamerje, Barbaro, ki je bila ravno ta teden na počitnicah smo zadolžile, da le-te odnese razrezat, Nina je povedala kam in kako, Staša pa je kasneje pomagala pri sortiranju :-)) ... jst pa sem jim ves čas stala ob strani ... kolk so to zlate punce.

Rezultat te akcije je bil pisan in zajeten kup narezanih kartončkov, ki sedaj čakajo dodelave, obdelave, skratka da se spremenijo v take in drugačne čestitke. Najprej novoletne, potem pa lepo naprej.
1 komentar:

Barbi pravi ...

Kako smo si dobr delo razdelile. SSNB je zakon! :)

Drugače pa ne vem, zakaj se moji papirčki tko zakon ne preobrazijo v voščilnice ... te tvoje so fenomenalne. Priklon do tal.