torek, 07. september 2010

Zatišje

je bilo na temle moj'mu blogcu. Največji krivec je dooolg dopust, kjer smo neskončno uživali, počivali, se prepuščali brezdelju, nabirali školjke, dobro jedli, brali knjige za katere med letom ni časa,...

Smo pa tudi skoraj splavali, skoraj... manjkajo nam še tiste tini mini finese, ampak glede na trud in zagnanost našega miškolina, mu štejem, kot da se je naučil. Redko kdo je pri 23 stopinjah tako vztrajno in veselo skakal in plaval od jutra do večera. Tudi dokaz imamo :-))Seveda, ne dopust ne grem, da ne vlečem s sabo vsaj delček ustvarjalne krame. Sem neki nizala, pa kvačkala, neki dokončala, neki še čaka. Za kakšno slikanje pa sploh še ni.
Moram priznati, da so me tokrat knjige čist potegnile vase in sem raje brala, ustvarjala bom pa k pride zima in dolgi zimski večeri :-)

Konec dopusta je isti hip prinesel tudi slabo vreme, dolge rokave, dež...grrr. Hočem še sončka, lepih dni, odhodov na Gorjance, kakšen krog s kolesom...
Ampak, konec poletja pomeni pa tudi začetek telovadno-razgibalno-plesnih zadevščin, kar pa tudi ni slabo.
In danes, po dolgi pavzi spet začnemo z zumbo. Ekstra super, komaj čakam. Glede na odmor, neaktivne počitnice nimam pojma kako bom jutri zjutraj vstala oz. danes sploh prišla po stopnicah domov.


1 komentar:

Barbi pravi ...

Jaaaaa, jz tud pogrešam sončka, Gorjance, sprehod, dopust, lenarjenje ...

Zumba bo mogoče en delček tega danes ponudila ... po stopnicah pa najbrž tud jz ne bom z lahkoto domov prilezla. Jao, me je že strah. :)