ponedeljek, 5. oktober 2009

Primorska vabi

na srečanje članic otoka zakladov. Škoda bi bilo ta dan ne izkoristiti, zato se je štiriperesna deteljica že navsezgodaj odpravila proti kraju srečanja... Dekani prihajamo...

Vožnjo proti morju smo zapolnile s klepetom o pištolah, odprtih laseh, recikliranju... ja,ja, pestre teme....

Zadnja vrsta je igrala tudi družabne igre, da sprednji dve nisva bili zapostavljeni smo odigrale par krogov iskanje besed, hja, pa igrale smo se tudi igro, katera ima v torbi najbolj nenavadno reč...:-))

Prva postaja; Škofije….in napolnitev prtljažnika z oljem, figami, ter za ne šoferke poskušnja domačega refoška.

Čas nas je priganjal, zato smo se odpravile proti obali. Sonce, morje, martinčkanje ob obali… prekrasna kombinacija. Par fotk in odpravile smo se proti kraju srečanja.

Organizatorka srečanja, je naredila že par ponovitev, saj je srečanje v Dekanih postala tradicija, ampak sama v Dekanih še nisem bila in zdaj lahko rečem, da pridem še. Srečanje, kot vsa druga so minila v druženju, dobri družbi, hrani, smehu in ura se je nesramno hitro vrtela. Ogledala sem si fimo delavnico, kjer so mojstrice fima čarale in pričarale krasne izdelke. Sonja68 je razkrila čarovnijo, kako naredimo prekrasne kvadratke in zgodila se je ljubezen na prvi pogled. To ekstra super-duper mašinco, pa moram nujno imet in če bo posreči, bo že ta teden pri meni.

Potem smo pocukale za rokav še mravljico72, da v živo pokaže kako pridemo do ljubkih tini-mini skrčkov. Z nenormalnim zvijanjem segrete folije, dobimo krasne in zelo uporabne skrčke. Tudi tukaj je prisoten »pacientka sindrom« in lahko povem, da je folija že na poti iz Anglije, pištolo pa dobim v četrtek. Ja, ja, vem…nepoboljšljiva sem, ampak ko je tako fino imet vse te fensi igračke.

Škrat-varstvo je bil nastavljen do 20-te ure, zato se je bilo potrebno posloviti.
Pozdrav morju in že smo bile na poti proti domu.

Punce, hvala za lep sobotni dan. Se že veselim naslednjega srečanja, čeprav se ne bomo peljale daleč... bo pa to prav posebna vožnja, saj nas menda pelje Barbara :-))

3 komentarji:

Ninsi pravi ...

pozabila si na iskanje črva:)))

lepo napisano:)

Sanza pravi ...

u, šment... ampak, še dobr, da je o tem Barbi pisala in še foto dokaz pripela :-))

Barbi pravi ...

Aha, našla blogec. In zasledila, da moram jaz peljat v Prečno. Upam, da bom do takrat že imela avtek. Ker drugače vas lahko samo na štangi od kolesa eno po eno prevažam. :)