petek, 29. oktober 2010

Čestitkanje

se nadaljuje... :-))

Kot že rečeno, decembra imam rada čas za druge vesele decembrske aktivnosti. Tisti čarobni čas je namenjen druženju, pohajkovanju po okrašenih mestih, postankov ob kuhančku, ... vse, sam ne za sedenje za mizo :-))

Tako mi ni težko novoletne čestitke izdelovati oktobra. Še dobro da to delam zvečer, da preveč ne pogrešam prave zimske idile :-)

Tole je nova serija novoletnih ...







Lahko pa rečem, da pride sigurno še kakšna, kajti naredila sem si oh-ho-ho lepo zalogo kartončkov. :-))
Ponavadi oz. do sedaj sem te predloge vedno kupovala že narezane. Ker sem zadnje dni imela precej težav pri iskanju določenih barv, velikosti in je beseda dala besedo, se je SSNB d.o.o :-))) odločil, da gremo v razrez.

Vse štiri smo nakupile šeleshamerje, Barbaro, ki je bila ravno ta teden na počitnicah smo zadolžile, da le-te odnese razrezat, Nina je povedala kam in kako, Staša pa je kasneje pomagala pri sortiranju :-)) ... jst pa sem jim ves čas stala ob strani ... kolk so to zlate punce.

Rezultat te akcije je bil pisan in zajeten kup narezanih kartončkov, ki sedaj čakajo dodelave, obdelave, skratka da se spremenijo v take in drugačne čestitke. Najprej novoletne, potem pa lepo naprej.




petek, 22. oktober 2010

Papirčkanje

Saj vem, da je do božično-novoletnih praznikov še daleč, ampak december je poln drugih aktivnosti in za čestitke enostavno ni časa. Tako raje to opravim prej in izdelava je v polnem teku.

Tole so prve...

Tele 3 D snežinke sem kar lep čas "rezljala" :-)). Pokažem eno, nastalo jih je pa kar nekaj.



Malo quillinga



in preostalo sestavljanje papirčkov & dodatkov ...





Do naslednje pošiljke... :-)